Rólunk

20 év idegenforgalomban eltöltött idő, több száz elégedett utas, jól sikerült csoportos utazás, emlékezetes esküvő után elmondható: Ön jó helyen jár.

Számomra a legfontosabb az Önök elégedettsége, hogy nyaralásukról élményekkel gazdagon érkezzenek haza, és a hazatérést követően már azon gondolkozzanak, mikor utazzanak vissza legközelebb.

Amerika specialista irodákban dolgozva, több alkalommal volt szerencsém Amerikába utazni. Ezen belül Floridába is, ahol  a rengeteg látnivaló, természeti kincs, gyönyörű partok, program és szórakozási lehetőségek magával ragadtak. Ezután született a döntés: Florida Specialistává képzem magam. Mindent tudni akartam a Napfényes államról -The Sunshine State- a tudást pedig el is sajátítottam, rengeteg helyszíni tapasztalatot szerezve hozzá.

A sok éves munkám, tanulásom és utazásaim során kiváló kapcsolatokra tettem szert, melyet az Utazóim hasznára fordítok.

Garantálni tudom a legjobb árakat az Ügyfeleim igénye szerinti bármelyik Florida-i szállodai szobába.

  • Hosszabb idejű tartózkodás esetén lehetőség van apartman, ház vagy  luxusvilla foglalására is.
  • Floridai utazás, túrák szervezése helyismerettel rendelkező, ott élő magyar idegenvezetővel
  • Témaparkok, családi nyaralás, esküvő, golfozás és  búvárkodás szervezése magyar idegenvezetővel.

Szeretettel üdvözölök minden idelátogatót!

Szívvel, lélekkel és szakértelemmel állok minden egyes Utas mögé. Nem “gyártósoron” ontom az ajánlatokat, hanem elsősorban meghallagatom Önt, hogy milyen igényekkel és érdeklődéssel rendelkezik. Mi az, amit igazán szeretne: csak láblógatni, látni, bulizni, kikapcsolódni. Minden egyéni igényt kielégítő ajánlattal állok rendelkezésre. Célom, hogy a Floridába látogatók, minél jobban felfedezhessék az állam csodáit és elégedetten térjenek haza, ne legyen hiányérzetük, hogy bármilyen élményből is kimaradtak volna.

A floridai utazás árai alkalmazkodnak az érdeklődők egyéni szükségleteihez és a kívánságaihoz.

Kérem, az időeltolódás miatt elsősorban e-mailen vegyék fel velünk a kapcsolatot. Tekintsék meg a weboldalunkon lévő képeket, kérjenek tőlünk információt. Mi elkészítjük és megküldjük az egyénre szabott ajánlatunkat és látogassanak el Floridába mihamarabb!

E-mail: info@floridaonline.hu